Αντώνης Φλωρόπουλος

Ξεκινήσαμε το 1973 ως Πανεπιστημιακό φροντιστήριο. Με καθηγητή τον Αντώνη Φλωρόπουλο στα Μαθηματικά και τη Στατιστική, χιλιάδες φοιτητές αρίστευσαν στο πανεπιστήμιο και διακρίθηκαν μετέπειτα τόσο στο Δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Από το 1980 λειτουργούμε αποκλειστικά ως φροντιστήριο Μέσης εκπαίδευσης, προετοιμάζοντας τους μαθητές μας να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Το 1986 η μεγαλύτερη ελληνική εφημερίδα, ΤΑ ΝΕΑ, μας επέλεξε και μας εμπιστεύθηκε να δημοσιεύουμε σε καθημερινή βάση υποδειγματικά θέματα σε όλα τα μαθήματα για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Από τότε, συνεχώς μέχρι και σήμερα , εξακολουθούμε να δημοσιεύουμε κάθε μέρα επιλεγμένα θέματα και έτσι δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους υποψηφίους να προετοιμάζονται καλύτερα για τις εξετάσεις τους. Στη διαδρομή μας αυτή πάνω από 50.000 υποψήφιοι μας εμπιστεύθηκαν και κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Πολλοί από αυτούς διαπρέπουν σήμερα στον επιστημονικό, επιχειρηματικό και πολιτικό στίβο.

Διαθέτουμε άριστο επιτελείο καθηγητών που είναι καταξιωμένοι στον εκπαιδευτικό χώρο, με μεγάλη εμπειρία, πολύ καλή επικοινωνία με τα παιδιά, άριστη μεταδοτικότητα και αγαπούν τη δουλειά τους με πάθος. Το φροντιστήριο εκδίδει κάθε χρόνο καινούργια βιβλία που συγγράφουν οι καθηγητές μας και τα διαθέτουμε ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας. Αποτέλεσμα της οργανωμένης και μεθοδικής εργασίας είναι κάθε χρόνο να βρισκόμαστε στην κορυφή των επιτυχιών. Η μεγάλη πλειοψηφία των μαθητών μας εισάγεται σε σχολές πρώτης προτίμησης ενώ πολλοί είναι αυτοί που αριστεύουν και καταλαμβάνουν κάθε χρόνο τις πρώτες θέσεις σε πολλές Ανώτατες Σχολές.

Και συνεχίζουμε...